Günlük Kiralık Daire 2

Daire Detayları

Fiyat
80 TL
Daire Tipi
Apartman Dairesi
Contract
Günlük Kiralık
Adres
Reşitefendi Sokak, NO:68
Genişlik
70 m2
Banyo
1
Yatak
2 Kişilik

Kadıköyde Günlük Kiralık Daire 2

 

70 metrekarelik odalarımızda kendi evinizde bulduğunuz huzuru ve konforu bulmaya ne dersiniz? Sizleri Kadıköyde Günlük Kiralık Daire 3 numaralı dairemizi incelemeniz üzere tavsiyelerde bulunuyoruz! Bugüne kadar en çok tercih edilen dairelerimizden bir tanesi olan 3 numaralı daire, bünyesinde pek çok misafir ağırlamış ve güler yüzlü hizmetler sunmuştur.

 

Titizlik ve hijyen bizler için her şeyden önce geleceği gibi, sizlere bu durum üzerinden de layığı ile hizmet anlayışı yansıtabilme açısından günden güne çalışmaktayız. Böylesine önemli bir hizmet anlayışını sizlere sunarak kaliteye ulaşmanızı sağlayan Taşkın Apart, Kadıköy’ün en nezih ve en sakin sokakları arasına kurulmuş olan bu apart daireleri sunmaktadır. Şehir merkezine 100 metre uzaklıkta olan, bankalara, hastaneye ve marketlere 2-3 dakikalık yürüme mesafesinde olan daireler, sizlere sıcacık Kadıköy sokaklarının huzurunu da sağlamış oluyor. Ayrıca uygun fiyat garantisi altından sunduğumuz günlük kiralık daireler, toplu günlerde de farklı fiyat indirimleri sunabilmektedir. Bu konular ile alakalı bilgiler almak ve daha ayrıntılı bir şekilde bizlere sorular sorabilmek adına iletişim numaralarımızı 7 günün 24 saati arayabilir, Kadıköyde günlük kiralık daire konusu ile alakalı bilgi edinebilirsiniz.

 

3 numaralı dairemizin mutfak, banyo, salon, plazma, uydu alıcısı, telefon ve internet gibi hizmetleri bulunurken; sizlere bu kapsamda oldukça önemli adımlar atmanızı sağlayan ve hiçbir işinizden geri kalmamanızı uman bir tasarım ile yaklaşım göstermektedir. Aradığınız ve lazım olan tüm gereçlere en kısa sürede ulaşacağınız gibi, kendi evinizde yakaladığınız konforun aynısını bu dairelerde bulmak mümkün oluyor! http://www.kadikoydegunlukkiralikev.com/ sitesi üzerinden dilediğiniz gibi daireleri kontrol edebilir, var olan alternatif resimlere bakabilir ve ön rezervasyonunuzu da buna göre tamamlayabilirsiniz. Yaz döneminde sizler gibi pek çok kişi İstanbul seyahatini gerçekleştirip, günlük kiralık daire arayışına giriyor. Bu yüzden ön rezervasyon yaptırarak bu durumu riske atmamak, Kadıköy’ün en gözde sokakları içerisinde konforu yakalamak mümkün olacaktır! Kadıköyde günlük kiralık daire arayan tüm kişilere yardımlarını sunan teknik kadromuz, sizler için en özel evlerini donatarak sunma zahmetinden geri kalmamaktadır.

  • Asansör
  • Balkon
  • Beşik
  • Bilgisayar
  • Bulaşık Makinesi
  • Buzdolabı
  • Cezve
  • Çıktıktan Sonra Temizlik
  • Doğalgaz
  • DVD
  • Havalandırma
  • İnternet
  • Izgara
  • Kablo TV
  • Klima
  • Meyve Sıkacağı
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Wi-Fi
  • Yatak
100 metre
Şehir Merkezine
1 dakika
Market
1 dakika
Hastane
15 dakika
Okul
33 km
Airport

Fatih Taşkın

Contact Form

  • Yatak2 Kişilik
  • Banyo1
  • Genişlik70 m2
  • Yatak2 Kişilik
  • Banyo1
  • Genişlik55 m2
  • Yatak2 Kişilik
  • Banyo1
  • Genişlik75 m2
-->

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Favoriler

Yeni Daireler